Tuesday, 2 October 2012

pengalaman berkerja dan berkawan



sekarang bermula la kehidupan baru aku sebagai seorang pelajar prktikal di majlis perbandaran batu pahat.....
first masuk j prktikal rase gemantar yg teramat sgt.. mcm2 perasaan yang timbul...
pelbagai tnde tnye yg bermain kt fikiran aku..
aku ad kwn kew kt sne??????
cm ne aku nak g rht eh???
staf kt sne ok ke????????
heheh..
tp ble dh smpai j.. aku rse seronok cz aku dh ad kwn baru name die kak izzah..
first tgk die cm poyo j an.. tp ble dh knl.. gile2 cam aku gak...
biase la kte owg lau x knl mke x cinta..
btol x?
heheheh......
bukan kak izzah j kawan aku skrng... ad lg.. nie nme kwn2 baru aku
kteowg nie satu geng...
kak izah,, kak atin,, atin,, ekin.. zul.. n yg last aku la...
tp kan lau nak tau first masuk j aku x rapat gan drng semua melainkn aku gan kak izah n atin...
sbb .. tmpat ddk aku an jauh dr kak atin n zul.. mne la nak ckp sgt gan drng..
mule rapat gan drng pown x tau ble.. rse nye ttbe2 j kowt rapat hahahahah...
boleh plak cm tu an..=)


No comments:

Post a Comment