Wednesday, 3 October 2012

MALU TAHAP GABAN

HAI KORANG....
KORANG NAK TAU X MALU GILE AKU PG2 NIE..
MNE X NYE AKU LEH LUPE BIRTHDAY KAWAN BAEK AKU SENDIRI......
AKU LEH WISH KT DIE BAYET2 CM ARY NIE AN BIRTHDAY NIE.......
PADAHAL 8 ARY BLN HAHAHAHAHA...............
MALU3333.......
=)
TP X PEW LA DPT GAK AKU BORAK GAN DIE...
ILANG MOOD X NAK BEKERJA AKU....HAHHAHA
KWN BAEK AKU TU NME DIE DHIYA
AKU WNDU N SYG SGT KT DIE,,,
HOPE SGT DIE X PNH LUPE KT AKU
YE LA KTEOWG DH BPE LME X JMPE AN
TERASA JAUH SGT HATY NIE GAN KKAWAN,,,,
BUKAN DHIYA J..
AIN ,FQA FRAH SMUA LA......



Tuesday, 2 October 2012

persahabatan kew percintaan??????????

hai korang.. malam2 cm nie mmg borink kn...x tau nk wat pew?
lau leh nk gak aku kongsi cerita... eh nk kte cerita x gak tp nk tnye..
 persahatan dalam berkawan lagi best or percintaan lagi best...?????????????????????
pening2...
semenjak aku dok kat polimas nie.. mcm2 berlaku...
ad yang suke berkawan maksud aku kumpul kawan bnyak2 cm aku la,....
n ada yang laen suke bercapel plak.....
ish2...
mcm2 pe el la dorang nie...
kadang2 seronok tgk gelagak drang..
terutama kawan2 aku...
hehehhehe........................

aku gah dalam delima nie.. x tau mane  nk dijadikan kawan n mane yang nk dijadikan kekasih
lepas break ary tuu... kadang2 tuu tpk gak yang dh mlz nk pk pasal cpl2 nie nk bkwan j..
tap rase sunyi gak...
nie ble dah ad yang nk
x tau plak nk pilih yang ane
bkn drang x baek... semua baek2..... hensem2...
tapi..................................

tah la aku pown x tau nk ckp cm ne..
aku sbnrnye selesa kawan gan drng n perasaan aku pown x pnh lbh tuk drang melaenkan berkawan...
mesti korang pernah mengalami situasi cm aku kn???????????????????
huhu....
tp ble drng semua luahkan perasaan cinte
aku kadang2 sampai terkaku..
x tau nk ckp pew
ad yang x pnh aku knl pown leh ckp die syang n cintekan aku..
x kew pelik...........

ish manusia nie mcm2 perangai rupenye,,,,,,,,,,,,,
heheh.....

pengalaman berkerja dan berkawan



sekarang bermula la kehidupan baru aku sebagai seorang pelajar prktikal di majlis perbandaran batu pahat.....
first masuk j prktikal rase gemantar yg teramat sgt.. mcm2 perasaan yang timbul...
pelbagai tnde tnye yg bermain kt fikiran aku..
aku ad kwn kew kt sne??????
cm ne aku nak g rht eh???
staf kt sne ok ke????????
heheh..
tp ble dh smpai j.. aku rse seronok cz aku dh ad kwn baru name die kak izzah..
first tgk die cm poyo j an.. tp ble dh knl.. gile2 cam aku gak...
biase la kte owg lau x knl mke x cinta..
btol x?
heheheh......
bukan kak izzah j kawan aku skrng... ad lg.. nie nme kwn2 baru aku
kteowg nie satu geng...
kak izah,, kak atin,, atin,, ekin.. zul.. n yg last aku la...
tp kan lau nak tau first masuk j aku x rapat gan drng semua melainkn aku gan kak izah n atin...
sbb .. tmpat ddk aku an jauh dr kak atin n zul.. mne la nak ckp sgt gan drng..
mule rapat gan drng pown x tau ble.. rse nye ttbe2 j kowt rapat hahahahah...
boleh plak cm tu an..=)