Thursday, 27 October 2011

kenangan ohh kenangan........




ini adalah lecture kami....



aku wndu suasana yang meriah.. dengar kawan2 gelak...
dak2 laen menyakat owg. gaduh2 manje...
semua la.. aku wndu korang..
tau x aku x kn pnh lupe semua kenangan kte wat projek klzz
yang dh tentu la mmg ssh gle2..
sakit pale.. pecah pale
semua ad...
hehehheeh.......

semua projek studio dr projek satu smpai projek 4
semua mencabar tahap kesabaran aku n kawn2..
lau nk tau kesabaran haty n pkiran..
memainkan peranan utama.. hahahahah
x boleh bla an..

mse wat projek satu ok lagi semua stedy j
biase la projek group
naek projek 2
mak aiii perrrr mmg ssh gle la...
satu masalah 
ssh.. 
dua masalah
banyak gune ongkos....
sampai x tdo 2 hary..
mandi jagn ckp la..
mmg x la kn...
tapi mantain cun
hahahahahahahahah....................

lau korang nak tau.. aku n kawan2 yang laen semua mmg suke sgt wat projek akhir nie
projek model POLIMAS..... agak ssh la.. tp ble dh bahagi2 kumpulan semua jd ok...
koordinater pown ok .. lau anak2 buah die jgn ckp ..
mesti la lg ok... dengar ckp, baek, rajin, semua la heheheh
aku yakin projek kali nie lecture kteowg mesti suke...
n yang pasti kteowg mesti leh menang pertandingan kali nie
dapat wet tuuu..
bkn tuu j
rase berbangga kowt lau menang...
lagi2 dak klz aku...
yang x laen x bukan kelaz DPW2B 2011

i luv u all <3 <3 <3

ST12 Saat Terakhir with lyric

kekasihku seru..............

aku x mncari seorng lelaki untuk dijadikan kekasih, tapi aq mncari seorng  teman pendamping hidupku hingge ke akhir hayatku....
seseorang yg blh mngigtkn aq skrirnye tlupe, dan yg plg pntg lelaki amat aq pcayai untk mndidik anak-anakku kelak dan generasi yg akn lhir drpd kluarge kami nnt.
untuk itu, sejak dibangku sklh lg aq tlh letakkn beberpe syarat bg seorng llaki untk hdr dlm hidupku dn dialah owgnye......

angan2 menjadi seowg princesss................


korang tau x .. aku teringin nk jadi cm princess.. cantikk
cute, comel. semua la...
lau dapt jd cm tu mesti best...
nnt ad owg suke...
g mane2 pown owg mesti pandang....
heheheheh.....


tp skrng ane leh nk jadi princess dh.. dh tua hahahha
x jadi princesss pown letak nme princess pown jadi la..
x la kempunan nnt
lantak la owg nk ckp pew
ada aku kesah...
diri aku kn adalah aku...
hehehheeh


yang penting sekarang aku leh jadi dirie aku 
n x de cciape leh cntrol melaenkan parent n my sibling


nme princess cntikk an???????
nice sgt......
eee gram la....
kn best lau ad owg panggil aku princess...
happy gle idup...=)
(perasan lebih)..keh3


tapi lau ad yg nk panggil aku on  je....
gle la seronok....
=)
<3 <3 <3

hari cutie,,,,,,,~~borink

aku x tau ape plan yang patut aku wat hary nie,....borink gle
nk kuar jalan mlz... rse nk lpak dlm bilik j....
tp lau x kuar.. cm nie la.... rse cm dok dlm pnjara....
huhuhuhu...........
nk blik umh jmpe semua tp lmbt lg....
lau ad kwn2 an best leh borak2.. gurau2,,, semua la..
aku misss kt korang lorh.. alik la poli cpt....
korang x miss kt aku kew????????
hahahahhaah

ape kate lau wat keje gle dlm bilik
ape mcm??????
ok x ?????
nk wat pew eh...
nyanyi???????
menari???????
kew menyerit tbe2...
hahahahah
cm best j

agak2 ad x owg yg nk join aku wat keje tu....
lau ad tentu best......
heheeheh....

Wednesday, 26 October 2011

ingat hidup nie senag........

tau x knp aku ckp cm tuu.. sbb aku mati2 la ingt hidup kat dunie nie senang
mase kecik2 ye la.. smua anggap bnde yang kte wat senang..
x yah nk pk itu ini.. tau maen j...
n yang x lupe mintak duet kt mak ayah..


tapi sekarang semua bnde kne pk...
nak mkn pk.. n minum pk.. evrthng la kne pk..
kadang2 stress pown ad..
tuu pown dh tunjuk idup nie mmg ssh...
huhuhu


ddk dlm alam stdy nie lg la..
byk bnde nk pk n kne ambik tau
dengan masalah kewangan la...kawan2..
ish mmg gle diwatnye....


lau nk tau masalah kwangn satu bnde yang aku n kkawan gah serabot otak nie
nk kte x save bajet
rase dah terlbh save,, cme kkdang la terover biase la pmpan an..
ble dh dpt shooping heheh
lagi2 kt jitra mall.. tempat paling bnyak aku melabur saham
hahahahahah........


nk mntak wet family kecian kt drang...
x pew la gune dulu wet pt yang ad....
huhu
mmg la family aku mampu nk bg  aku segala-galanya
tp aku kecian kt drng
tuu kn wet drnag..mesti drng bnyak bnde lg nk byr....


pnh gak terpk nk kje senyap2
tapi ku tau lau drng dpt tau aku tpu yg aku kerja
mesti drang marah..
cm ne eh
aq x nk sshkn drang....
patut kew aku kerja???????????????????????
ad kew owg nk ambik aku kerja>?>??????????????
tapi siape????????????????
huhuhuhu
cdh2
dalam dilema......

cinta muka buku

cinta muka buku yang aku ciptakan sendirie 
telah aku tutup juga akhirnye....
mencari insan laen yang lebih memahami 
menyanyangi, mencintai dan yang plg pntng coolllll hehehheheeh


sekarang yang ada gan aku adalah kawan2.
kawan2 adalah cinta aku....
cinta korang hingga akhirnye...
korang terbaek
korang terhangat
dan korang juga adalah sahabat sejati....


cinta facebook aku..
aku akan simpan jadi kenangan yg abadi
tp lau cinta facebook antara aku dan kawan2 
akan aku cite sepenuhnya
kt blog aku nie..


setiap ape yg terjadi....
suka duka kte...
kte yg tau..
=).. dan aku akan coretkn kt cinie....





MALAM YANG MEMBORINKKAN.......................

semua alik kg aku ?????,, ermmm ddk la aq kat kamsis nie gan my bff (rosdah)...
borink gle....x tau nk wat pew...
rse cdh mmg x leh nk tahan la..leh jd gle... hahhahah
tp....huhuhu............nak tggu 4 ary bln nie perrr lmbt gle...
adoiiiiiii,,,, tension2..
mlm nie plan nak tgk movie tp mata plak x leh tahan...
cm sayu2 j..
hahahahahah........
lau x mlm2 cm nie mesti ad owg teman
die plak alik kg ..
tggl aku keseorangan......huhuhu
ble la ko nk alik......=(
tbe2 plak aku leh wndu gan die.. npe eh.. padahal die mmber j.....
ish2.. x leh2
huhuhu

senyum.....

senyum...
senyuman yang menarik
senyum manis
boleh wat owg senang...

senyum,
tak perlu disorok
tak perlu disimpan
tunjukkan keindahannya.

senyum,
ada owg suka
ada owg x suka
buatlah apepown asal bahagia... heheheh

Tuesday, 25 October 2011

DIKALA KU SENDIRIEAN..

Tika ku terkenangkn kau
ku pasti akan tersenyumm..
tika ku tidak mendengar suaramu
aduhai, rindanya aku padamu..
tanpamu ,ku rasa sunyi sekali...
tanpamu..
hatiku jadi gundah gulana
  adakan itu namanye cinta????????????
cinta yang kucari selama ini?????
ku rinda padamu...
ku rindu gelak tawamu...
lafazkanlah..
lafazkan lah kau cinta padaku..
batu ku tahu nilai sebenar cintamu...
ku harap cinta yang akan kuberikan akan memberi cahaya
dan sejuta kebahagiaan kepada kita
buat selama-lamanya............

harapan dalam hidupku .................................


-nak bahagia cm owg laen...
-nak bahagiakan semua owg especially mak n ayah my sibling
-nak cari husband yang beriman palang x pown leh wat hidup aku happy..
-boleh wat owg laen sentiase tersenyum =)
-ade wet lbh nak beli umah nak wat umah owg tua2 n anak yatim n umh tuk owg2 hiv@aids
-nak kaye cz semua benda yang aku nak.. aku leh beli hahahahahah
-nak jadi owg berjaya dalam bidang perniagaan,,,,
-nak bukak spa.
- jadi owg yang lebih kuat semngat ,,x senang dipandang rendah oleh owg laen......


kau bukan milikku lagi

perkenalan kau dan aku hanya sekejap......
aku wndu kau..
aku wndu kenangan mase ko gan aku....
aku wndu sgale-galenye..........
<3 <3 <3

kenangan semalam....

aku wndu semua kenangn antara kau dan aku....
tp aku cbe untuk melupakan mu syg ..
walaupown aku tau bende tuu mustahill...
ko laen diantara yang laen....
aku wndu kamu,..... aku sayang kamu.....
tapi ini hanya kenangan antara
kau dan aku......
kasih kasih sayang kte smpai cinie j........
kau bukan milikku....
kau hanya kenangan.....
<3 <3 <3